Drugs.

Höstlov - äntligen, det är det man har väntat på sen man började skolan efter sommarlovet! Dessutom så kommer skåningen upp och förgyller ens närvaro, booyah!

Projektet går bra, har ätit min sista måltid på Burger King och MacDonalds, druckit min sisa coca cola och bytt till Linux, tack för förslaget ni som gav mig det, sjukt mycket bättre än Windows. Nu är mitt problem mobiltelefonen, vad finns det för modeller som inte är multinationella?

I fredags var jag och såg när min vän Tiana spelade med sitt band Sidechild, det var så himla fint och jag är ledsen att jag inte fick se allt. Fortsättningen på kvällen var också väldigt trevlig, vilket även lördagens upptåg var, biljard + rödvin var en fin combo.

Just nu sitter jag och tittar på Control, den är så vacker, så extremt vacker. Sitter nästan och gråter stundvis.
Joy Divisison <3

Idag.

Idag har jag bestämt mig, jag ska försöka att sluta stödja alla multinationella företag. Mitt första steg blir att sluta dricka Coca Cola och andra drycker från företaget, efter det så är det McDonald's och Burger King som ska försvinna. Är medveten om att det kommer bli extremt svårt, använder mig nu av Windows och vet inte hur jag ska lösa det problemet. Är det enda rätta att gå över till Mac? Finns det några andra alternativ somjag inte känner till? Det här leder också till att second handaffärer är det enda stället jag kan handla kläder på, så tips på schyssta ställen är att föredra.

Idag börjar alltså projektet och det ska bli intressant och se hur det går.  

TITTA!


Dagens andra ämne: Är Per min enda läsare, eller finns det några andra där ute som bryr sig? Min nyfikenhet tycker att det skulle vara kul om ni visade er, men jag förstår också om man vill fortsätta vara anonym, det är väldigt skönt ibland.

Det sista från mig idag blir: höstlovet ska bli en svart vecka.

General Knas och Akademien får avsluta idag.

"Dom sprider propaganda som om det var deras sätt att andas
Men det är inte dom som vi ska klandra
Det är vi som måste handla
Det går ju alltid att skylla på dom andra
Men ett steg och sen har man börjat vandra
Och När man väl har tatt det första, lika bra att ta det andra
Vi måste vägra deras sanning, vägra deras lögn
Stänga av apparaten och vakna ur vår sömn
För det är dags att ta till handling, dags att ta tillbaks
Avslöja spektaklet, det blir general knas
"

Taget ur låten "Ctrl Alt Del" från "Tändstickor För Mörkrädda". 


Underbart.

I två nätter ha jag nu kunnat sova ordentligt, somnat i tid, inga uppvaknande mitt i natten och vaknat en perfekt tid. Underbart helt enkelt.

Jag hoppas att alla som läser min skit besökte kulturhuset i fredags, det var en trevlig tillställning och min kära handledare Håkan var vänlig nog att dokumentera oss, så här kan ni se hur osexig min klass är, att vi alla har likadana tröjor på oss gör inte saken bättre, här kan ni också läsa om hur osexiga vi är, booyah!

Något som är värt att nämna är att jag har blivit erbjuden att vara med i projekt som förhoppningsvis kommer sluta med en utställning på kulturhuset, mer än så vill jag inte säga än, vill bli lite mer insatt i det hela först, men det känns som att det kan bli riktigt coolt!

Sen undrar jag om det finns någon som kan kirra ett jobb åt mig, är så himla trött på mitt nuvarande jobb.


Ocool.

Hur mår jag? Jag är trött.
Hur trött? Extremt!
Men, varför? Det går inte att sova, och om jag väl somnar så vaknar jag ett antal gånger.
Hur kommer det sig då? Jag har ingen aning, om det är någon av mina läsare som kan något om sömnproblem (för jag vet att jag har minst två i alla fall) säg gärna till, för min trötthet leder till att jag inte orkar ta tag i saker.

Vad har min trötthet gett mig idag? Jo, jag missar CK ikväll då jag verkligen inte orkar gå, tack så mycket.

Nu ska vi bli lite positiva tycker jag, vad har hänt den här veckan? Det absolut största måste vara att Värsta Grabbarnas skiva och flak verkar bli av. (För er som inte förstår: Värsta Grabbarna består av: Jag (Carl), Tim, Jon, Jonathan (även kallad Cotte) och Carl-Hampus (CH)) Platsen blir Garant på söder, temat blir "kom som du vill, bara inte dig själv" brett och öppet för brutal kreativitet, underbart helt enkelt och tiden blir onsdagen den 8 april, för er som inte har blivit inbjudna på facebook men väldigt gärna vill gå, spana in: VÄRSTA GRABBARN Vs. GARANT och skriv upp er där!
Information om flaket kommer senare, men folk som vet hur man gömmer öl för bängen på ett flak får gärna dela med sig av sina erfarenheter!

Annars händer väl inte så mycket mina pengar är typ slut så att det är löning om lite mer än en vecka är jävligt bra, och att det detssutom kombineras med ett lov där en viss skåning dyker upp och bjuder in till kollektiv gör inte saken sämre! Ska väl också nämna att jag faktiskt numera kan titulera mig elevrådsordförande, det är inte fy skam. 

Eftersom jag älskar reklam så otroligt mycket så kommer jag ge mig in i den branschen nu, då jag tycker att alla människor som anser sig vara något ska dyka upp på kulturhusets kulturhusnatt den 17 oktober. Jag kommer springa runt som funkis där och skulle uppskatta om ville underhålla mig lite under mitt arbete, då jag annars inte kommer hinna träffa någon under helgen pga jobb och min familjs gästvänlighet.

Sista orden från mig är: jag fick godkänt på mitt naturkunskapsprov trots att jag pluggade samtidigt som jag förkrökade, jag var bakfull när jag skrev det och jag hatar naturkunskap (vilket är ganska uppenbart eftersom jag valde en samlinje).

PS. Eftersom "Per som gillar karaoke" gav mig ett citat på mitt förra inlägg så slänger jag med ett citat av allas vår George W. Bush idag;
"Vapen dödar inte människor, Vapen produceras i syfte att göra det möjligt för människor att använda dem till att döda människor." DS.


Omstart.

Läste idag i metro att det som symboliserar 90-talisterna är bloggen, så då kände jag att det var dags att damma min sida. Eftersom jag vill börja om från scratch så har jag tagit bort alla inläggen från förr i tiden, funderar också på ett nytt namn istället för "så jävla wannabe", men vi får se hur det går med det.

Den här gången ska jag försöka skärpa mig, och inte sluta upp med bloggande, utan sköta det. Egentligen vet jag inte varför, vem är det som läser det här? Om det nu ens finns något att läsa om, på vardagarna så går jag bara i skolan och eftersom jag lider av sömnproblem så är jag helt förstörd då och orkar inte göra någonting spännande, utan går bara runt som en zombie, och på kvällarna sitter jag bara och tittar på dåliga tv-serier, läser, lyssnar på musik, ja ni förstår antar jag? På helgerna så gör jag precis som alla andra, super. Det finns liksom ingen spänning i mitt liv, så jag kanske inte borde blogga? Det är jobbigt det där.

Men jag ska försöka mig på ett inlägg om idag och se hur det går, lova att inte hata mig för mycket.


Måndag 13/10
Vaknade och var helt förstörd, lyckades ta mig upp, men kom ändå sent till skolan. Har gått igenom alla lektioner utan att riktigt förstå vad vi har pratat om, och som vanligt så blev det inte så mycket gjort under projektarbetstiden. Hoppas vi kommer igång snart... Kom hem, tittade på tv, åt och gick sedan och gömde mig i mitt rum (som för övrigt ser helt förstört ut). Har nog inte åstadkommit något vettigt ikväll, det skulle i så fall vara att jag lyssnat igenom Almedlas skiva inför torsdagen, men den var inte speciellt bra så det kändes lite onödigt. Och nu sitter jag här och panikar över skolan.

Så, nu borde ni förstå hur mitt liv ser ut, kul va? Taskiga som ni är så kommer nog gloporden hagla över mig, men det förtjänar jag, fast jag kommer nog inte lägga ner för det. Nu har jag, trots allt, något att roa mig med tills jag får ny energy i mob wars!

Mamma GGs bild.

Det är ju tur att jag och Anton är kungar i alla fall.

RSS 2.0